Friday, August 30, 2013

sayang pada form 6 :)


Assalammualaikum kepada kawan-kawan. Terima kasih kepada semua kawan-kawan yang masih setia menunggu dan membaca entry blog ini yang hanya sekali-sekala saja di update.

Kejap je dah 5 bulan aku menuntut ilmu di sekolah muzaffar shah sebagai pelajar Pra-u dan banyak kenangan manis serta pahit yang telah terkumpul dalam memory ini. Menjadi seorang pelajar Pra-u tak adalah seteruk mana pun seperti pendapat orang lain. Bila kita sebut tentang subjek-subjeknya, memang lar susah tapi susah itu akan menjadi senang kalau kita usaha untuk ubah diri kita. Kalau dalam minda kita ni dah di set susah, benda tu akan jadi susah. So, kat sini aku nak cakap jangan lar fikir negatif dan paling penting tempat belajar semuanya sama je tak kisah lar awak ni pelajar IPTA ke IPTS ke tak pun Matrik ke atau POLI, semua susah. Belajar mana ada senang betul?? :) Nak susah tu bukannya susah dan nak senang tu bukannya senang...

Ni budak kelas aku "6R3". Diowang ni memang best giler kentang punyee! ^^  Yang pasti kelas 6R3 paling awesome bagi aku :3 huhuhuhuhu......ok! yang pakai spek mata n pegang cmera tu aku huhuhu.. :| Apa pendapat anda gambar aku pakai spek dengan tak pakai???? laen bukan :3 ..Ramai org kata muka aku lain bila tak pakai. Ada yang cakap kalau tak pakai macam budak-budak -_- tapi bila pakai spek ada yang cakap aku nampak matang giler . huahuahuahua.... :D

yang beg hijau tu sepupu aku, nama dia azira, sebelah wawa,cika,sue, lela dan dari depan mula dari kiri pulak ama, aku (yang dok tgh2 pegang belon -..-) ,ana, n wanie :) .

bergambar bersama dengan cikgu sejarah yang palingx10000 best ^__________^. sporting sangat cikgu ni keja nak gelak je dalam kelas :3. Apa-apa pun cikgu nampak hensem hohohoho... (bodek nak duit raya :3 )


Aku harap kita semua akan berjaya dan tidak mudah berputus asa belajar di tingkatan 6 ini. Aku rasa sayang sangat dengan form 6 :') <3 ..Gud luck untuk sem1 ni okeyh kawan-kawan!! ^__^ Chaiyok! Yakin Boleh! Malaysia Boleh!